+45 89 34 35 36

Lad os give dig et godt tilbud

Er du abonnent?

Det siger vores kunder om os

Det bedste fra inkassoverdenen og advokatverdenen under een hat ...

UNIVERSINKASSO er det navn, som vi i UNIVERSADVOKATER driver vores omfattende inkassovirksomhed under.

Vi arbejder inden for kategorierne

  • traditionel individuel inkasso for virksomheder i alle størrelser og brancher
  • volumeninkasso, typisk men ikke kun småfordringer (bl.a. postordresalg, parkeringsafgifter, kontokortfordringer, energi, billeje og banklån)
  • bankinkasso
  • udenlandske fordringer mod danske debitorer
  • danske fordringer mod udenlandske debitorer
  • huslejeinkasso
  • realkreditinkasso
  • retslig inkasso
  • inkasso på abonnementsbasis.

UNIVERSINKASSOs sager behandles af et stærkt og erfarent team bestående af advokater, advokatfuldmægtige, advokatsekretærer og jurastuderende.

Retslig inkasso forestås af procedurevante jurister.

Volumeninkassosager, udenretlige såvel som retslige, behandler vi i et af Europas mest avancerede inkassosystemer, Predator.

Udenlandske fordringer inddriver vi bl.a. gennem samarbejder med anerkendte udenlandske advokatfirmaer og inkassobureauer.

Volumeninkasso: hvis I har rigtig mange fordringer ...

så klarer UNIVERSINKASSO også det.

UNIVERSADVOKATERs medarbejdere har stor erfaring med volumeninkasso.

Hjælp til selvhjælp

Husk at du selv kan gøre meget for at minimere tab på dine debitorer. Sortere dem bedre ved indgangen, give dem kortere respit, følge op på den rigtige måde o.s.v. Der er mange penge at hente her.

Vi hjælper dig gerne med at optimere dine rutiner. Vi ved, hvordan det skal gøres. Du kan bare ringe.

Også når du har sendt sagen til inkasso hos os, kan du yde dit bidrag til, at det bedst mulige resultat opnås. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge til, hvordan en sag forløber, og vi kan sagtens forstå din interesse. Men husk at du hjælper dig selv meget mere ved i stedet at give os alle de relevante informationer om din debitor, som du er i besiddelse af.

 - 16,6 KB

Er det på tide at få gjort noget effektivt ved jeres debitorer?

Vores salgschef i dit område kigger gerne gratis og uforpligtende forbi til en snak om muligheder og priser.

Inkasso handler om kommunikation

Alt afhænger af kommunikation: hvordan du og vi kommunikerer indbyrdes, og hvordan debitor og vi kommunikerer med hinanden.

Een ting - og den er meget vigtig - er, at vi skal have dine penge i kassen. Men vi er også meget opmærksom på, at vi er din forlængede arm. Hvad vi gør, har en afsmittende effekt på, hvordan debitor og verden i det hele taget ser din virksomhed.

Nogle af dine debitorer er - selv om de er kommet langt ud - måske alligevel fremtidige kunder. Det spreder sig, hvis du ikke gør noget ved dine debitorer, men det gør det også, hvis du eller vi gør det forkerte.

Tag os for pengenes skyld

Hele vores indsats er rettet mod, at I som kreditor skal have jeres penge i kassen - hurtigt, billigt og enkelt.

Vi koncentrerer os om det væsentlige - penge, penge, penge. Vi bruger ikke tiden på ligegyldige ting som f.eks. at informere om, at der "ikke er sket noget, siden I sidst hørte fra os".

Vi er et advokatfirma. Det betyder, at vi er underlagt strengere regler end inkassobureauer, og at vi altid kan følge en fordring hele vejen gennem retssystemet.

Ingen kreditorer og ingen debitorer er ens. Derfor tilbyder vi forskellige ordninger til forskellige klienter, og derfor behandler vi debitorerne individuelt.

Vi benytter den allerstærkeste og -nyeste IT og ikke det samme system til alle sager. Nogle sager håndteres mest hensigtsmæssigt i et volumenbaseret system, andre der hvor det meste foregår på individuel basis.

Vores medarbejdere er specialiseret indenfor deres respektive områder. Inkasso er ikke bare inkasso.

Vi samarbejder tæt med bl.a. kreditoplysningsbureauer og udenlandske partnere.