+45 89 34 35 36

Nedenfor finder du nogle af de inkassoområder, som vi arbejder med.

 

Abonnementsinkasso

Navnlig for mindre og mellemstore virksomheder. Klik og læs.

Volumeninkasso

Hvis det drejer sig om hundredvis, tusindvis eller titusindvis af sager om året. Vi har mange års
erfaring i at håndtere store inkassoporteføljer inden for fx energi, parkeringsafgifter, postordre og finans. Vores IT-system er gearet til at kunne behandle hundredtusindvis af sager. Vores callcenter har bl.a. erfaring i førinkasso-forespørgsler og -klager.

International inkasso

Når det gælder inkasso i udlandet, er det særlig vigtigt at have den rigtige forbindelse. UNIVERSADVOKATER har et stort netværk af internationale inkassosamarbejdspartnere i form af
advokatfirmaer og inkassobureauer.

Finansinkasso

Bankfordringer, kreditkort, leasing ... Vi har i mange år inddrevet udeståender inden for dette segment, både på volumenbasis og som stærkt individualiseret inkasso på fordringer af betydelig størrelse. Vi gør det på helt selvstændig basis eller i et meget tæt løbende samarbejde - helt
som I ønsker det.

Pantebrevsinkasso

Også et specialistområde. Hvad enten det drejer sig om et enkelt pantebrev eller hundredvis har vi, hvad der skal til for at sikre det bedst mulige resultat.

Huslejeinkasso

Vi har styr på reglerne og praktikken omkring opsigelse, udsættelse, istandsættelse osv.

Tvangsauktioner

Et område, der kræver specialistkendskab. Tvangsauktioner er et minefelt af mulige problemer. Vi repræsenterer jer, hvad enten I er rekvirent, panthaver, udlægshaver eller i øvrigt har noget i klemme.

Konkurs og anden insolvens

Sidste udvej. Debitor kan være så langt ude økonomisk eller kan optræde på en sådan måde, at det er nødvendigt at overveje at indgive en konkursbegæring. Vi rådgiver gerne herom og forestår det praktiske forløb.

En enkelt inkassosag nu og da

Hvis der er langt mellem dine dårlige betalere. I bør overveje at kontakte en af vores salgschefer for at høre nærmere om vilkårene for et inkassoabonnement. Et abonnement giver jer ikke bare en fast
inkassoforbindelse, men også nogle andre redskaber til at få pengene hurtigt hjem, så I oftere kan undgå inkasso. Ønsker I ikke at tegne abonnement, hjælper vi jer også gerne fra sag til sag.

Outsourcing

For inkassobureauer og for større virksomheder, som gerne vil have hjælp til noget af debitorhåndteringen. Og for advokatfirmaer, der ikke selv har ekspertisen.

UNIVERSADVOKATER

UNIVERSINKASSO er det navn, som vi i UNIVERSADVOKATER benytter til vores store inkassoafdeling.

 - 7,3 KB

Vestergade 3B
DK-8000 Aarhus C
89 34 35 36
mail@universinkasso.dk
www.universadvokater.dk

 - 129,3 KB

Kolofon

universinkasso.dk tilhører og redigeres af UNIVERSINKASSO ApS (CVR nr. 25617010).